Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

Voorzieningen

Faciliteiten, luxe & comfort

Het centrale thema voor ParqGreen is rust, ruimte en groen. Daar is de infrastructuur van het park op gebaseerd, evenals de ontwerpen van de woningen. En dus moet ook het voorzieningengebouw, waar alle centrale voorzieningen samenkomen, aan dat thema beantwoorden.

ParqGreen onderscheidt zich door het fantastische buitenleven. De centrale voorzieningen vormen hier een uitgebalanceerde aanvulling op. De voorzieningen waarin ParqGreen voorziet zijn onder andere een receptiebalie met ontvangstruimte, een overdekt zwembad, een ecologische speeltuin en een vestiging van de Natuurwinkel met een ruim aanbod van streekproducten. Eerlijke producten, vers van het land en ambachtelijk gemaakt. Dè plek dus waar bewoners en bezoekers van het park gemakkelijk verswaren in kunnen slaan voor de dagelijkse maaltijden. Of voor een gezellige barbecue.

Horeca en meer...

De centrale voorzieningen van ParqGreen zijn direct aan de Reeuwijkse Houtwal gesitueerd. Grenzend aan het zwembad met uitzicht op de haven en de zonnige terrassen, is een onderscheidende horecavoorziening gerealiseerd. In de 'Mercatu' coffeebar en ambachtelijke ijssalon worden uitsluitend kwaliteitsproducten geserveerd, het sfeervolle restaurant aan de haven zorgt aansluitend voor een fantastische beleving op de zomeravonden. Op korte loopafstand van het park is bovendien een tweede restaurant gesitueerd met een ligging direct aan de Reeuwijkse Plassen.

In de centrale hal van het park treft de gast een sup- en watershop in combinatie met een uitgebreide vorm van sup, kano, boot- en fietsverhuur.

 

ParqGreen onderscheidt zich door het fantastische buitenleven. De centrale voorzieningen vormen hier een uitgebalanceerde aanvulling op.