Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen fase I en II

Landal De Reeuwijkse Plassen fase I en II omvat 231 duurzaam gebouwde waterlodges, -woningen en villa’s in een groene en waterrijke omgeving. Een luxe centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad, speelzolder, supermarkt, luxe horecavoorzieningen én uitgebreide verhuurfaciliteiten zorgen ervoor dat het park de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten voor de gasten. Dankzij de centrale ligging nabij de A12 zijn ook interessante steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam dichtbij. Gasten combineren een bezoek dan ook veelal met een bezoek aan de vier grote steden.

Er over lezen is één, de sfeer van het park proeven is twee.
Waterrijk Zuid-Holland

Het Hollandse slagenlandschap is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en rivieren. Op het nieuwe park genieten gasten het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit de woning aan het water vaart men via de Breevaart naar de Reeuwijkse Plassen of wordt er gezwommen in het natuurwater van de nabijgelegen Surfplas.

Voorzieningen

De voorzieningen in het park zijn luxe met o.a. een verwarmd zwembad, een natuurspeeltuin en speelzolder, een bijzondere koffiebar, een ambachtelijke ijssalon, restaurant, een vestiging van de Natuurwinkel én een uitgebreide verhuur van sup’s, boten, fietsen en kano’s. Het park zelf biedt dan ook volop mogelijkheden voor vermaak. Voor meer informatie zie:

www.landal.nl/parken/de-reeuwijkse-plassen


Na de opening in december 2016 is het park omarmd door de gasten van Landal GreenParks en druk bezocht door gasten uit binnen- en buitenland waarbij de vele positieve reviews voor zich spreken. De verhuuropbrengsten zijn boven alle verwachtingen en overstijgen de diverse prognoses.
'Voor ons als particuliere belegger vormden de solide partijen een belangrijke basis voor vertrouwen'

‘Wij hebben gekozen voor de Polderstein en echt ondernemerschap zonder rendementsgarantie in de pioniersfase van een duurzaam en luxe park. Dat was een mooie stap, waar wij eigenlijk wel trots op zijn en zeker geen spijt van hebben.

De betrokken partijen gaven daarbij wel de doorslag. GREEN kenden wij vanuit andere projecten in de directe omgeving van Leiden, onze woonomgeving. In combinatie met een partij als Landal GreenParks, gaf dit toch het vertrouwen om deze stap te zetten. Type ‘Polderstein’ bleek voor ons een goede keuze binnen het beschikbare budget. Naar verhouding koop je voor dit bedrag een echte woning, zeker als je dit vergelijkt met andere aanbieders. Die boden ons in dezelfde prijsklasse toch meer een ‘veredelde stacaravan’ aan.

Op het moment van aankoop was onze woning eigenlijk gereserveerd, maar dankzij het verkoopteam hebben we het gewenste bouwnummer kunnen aankopen. Als je als particuliere belegger koopt speelt er toch ook een stukje emotie mee: zaken zoals uitzicht, ligging en het interieurpakket, maar ook duurzaamheid. Uiteindelijk zijn we allemaal bewust of onbewust met dit aspect bezig. Een woning in het meest duurzame recreatiepark, met ook nog eens uitstekende onderscheidende voorzieningen, maakt dan toch dat je een toekomstbestendige aankoop doet.

Dàt is dan weer lange termijn denken en zorgt voor een goed rendement op de korte, maar zeker ook op de lange termijn.’

Een particuliere belegger, Zuid-Holland.