Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

Het parq

Aan de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart nadert ParqGreen Reeuwijkse Plassen haar voltooiing. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in luxe waterlodges, -woningen en -villa’s.

ParqGreen omvat totaal 283 waterlodges, -woningen en -villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en diverse woningen beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Vanuit het park is er een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, administratie en marketing van dit exclusieve recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen. De eerste en tweede fase van het park, bestaande uit 231 woningen, zijn inmiddels geopend in respectievelijk december 2016 en mei 2019.

Investeren in duurzaamheid

Duurzame investering met eerlijk rendement

ParqGreen is het recreatiepark waar rust, ruimte en groen in alles centraal staan. Waar architectuur gebruik maakt van hightech en cradle-to-cradle materialen. Waar het landschap in dienst staan van kwalitatieve recreatie. En tegelijkertijd wordt teruggebracht naar haar oorspronkelijke vorm.

ParqGreen is het meest duurzame recreatiepark van Nederland. Een park waar liefhebbers van groen en rust zich dag in, dag uit kunnen verbazen. Waar watersporters hun passie kunnen ontdekken en zeilers en roeiers zich kunnen uitleven. En waar liefhebbers van luxe en comfort alle gelegenheid hebben om te ontspannen en te genieten van vrijheid.
ParqGreen is een investering in de ontwikkeling van een gebied: in het versterken van de landschappelijke waarden, in duurzame innovatie, in economische ontwikkeling. ParqGreen is er voor investeerders die tekenen voor exclusieve waterlodges, -woningen en -villa’s die zich aan de ene kant onderscheiden in design en manier van bouwen en die aan de andere kant met een eerlijk rendement aan alle reële verwachtingen voldoen.

meer over duurzaam ›

ParqGreen is het recreatiepark waar rust, ruimte en groen in alles centraal staan. Waar het landschap, flora en fauna in dienst staan van kwalitatieve recreatie. En deze tegelijkertijd worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke vorm.

Exploitatie

Duurzame samenwerking met Landal GreenParks

De woningen op ParqGreen Reeuwijkse Plassen zijn bestemd voor niet permanente bewoning. Vanuit het oogpunt van rendement op de investering bestaat dan ook de mogelijkheid om de woning als vakantiewoning te verhuren via Landal GreenParks. Ook in de wijze waarop de woningen kunnen worden geëxploiteerd is gekozen voor het borgen van de duurzaamheid door een samenwerking aan te gaan met Landal GreenParks.

Behalve dat alle faciliteiten aanwezig zijn om op zowel organisatorisch als administratief gebied het beheer en de verhuur van de woningen te managen, is ParqGreen ook Green Key Gold gecertificeerd. Deze certificering betreft een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche waarbij hoge eisen gesteld worden aan vele aspecten van duurzaamheid en milieubeheersing in de bedrijfsvoering.

Parkmanagement

‘Een gastvrije ontvangst en ultieme gastbeleving
is het uitgangspunt’

Arjan van Esveld, de 45-jarige parkmanager van Landal De Reeuwijkse Plassen, heeft vooral in de Haagse regio zijn sporen verdiend. Na de hogere hotelschool en diverse managersfuncties in hotels in Den Haag werd hij manager in een geheel nieuw viersterren hotel met 252 kamers in Rijswijk. Hier werkte hij 12 jaar om daarna de overstap te maken naar een nieuwe uitdaging: het managen van een recreatiepark. Een geheel nieuwe dimensie in een bekende wereld waar hij zijn usp’s heel goed kan inzetten. Arjan schetst: “Hostmanship; een gastvrije ontvangst en een ultieme gastbeleving is voor mij uitgangspunt. Topkwaliteit leveren en een gemeenschappelijke gezelligheid creëren voor alle gasten, zodat zij duurzaam kunnen genieten in een comfortabele en luxe omgeving.” Arjan heeft zich dan ook al voor de opening gericht op een optimale lokale samenwerking, zodat de gast ook buiten het park volop kansen heeft om heerlijk te genieten.

“Naast het recreatieve karakter leent het park zich ook uitstekend voor zakelijke doeleinden” vervolgt Arjan. Eventuele overcapaciteit kan heel goed ingevuld worden met het zakelijk segment. Denk daarbij aan periodes van verhuizing/verbouwingen en een kort verblijf met medewerkers in combinatie met vergaderfaciliteit en de overige (centrum)voorzieningen. De speciale tweepersoons lodges, die recent aanvullend zijn opgeleverd, lenen zich uitstekend voor het zakelijk segment. Ook de wensen en voorzieningen voor de zakelijke gast zijn hem niet onbekend.

“Bijzonder aan dit park zijn de uitgebreide parkwinkel met warme broodjes, versgebrande noten, een uitgebreid kaasassortiment en het ontbijtpakket, de Jumbo boodschappenservice en postservice tot de voordeur van de woning. In het centrumgebouw bevindt zich ook nog een sup- en watershop die de verhuur van fietsen, boten, sup’s en kano’s regelt. De horecavoorziening is onderscheidend geregeld: De ‘Mercatu’ koffiebar en de ijssalon en een Italiaans specialiteitenrestaurant naast het al bestaande restaurant De Reeuwijkse Hout op de locatie.”

Kinderen vermaken zich optimaal dankzij het speeleiland, het zwembad, het uitgebreide kinderentertainment en natuurlijk: Bollo! Post van Bollo of programma’s met Bollo zijn standaard nu al druk bezet. Ook de kinderen ontvangen persoonlijke post van Bollo in de woning!

In de zomer is er de verhuur van fietsen, boten, sup’s en kano’s en een uitgebreide buitenzwemmogelijkheid. Tijdens de schoolvakanties worden er diverse activiteiten op en om het park georganiseerd voor kinderen van 2-12 jaar. Denk aan handboogschieten, zeemeerminzwemmen, speurtochten, wandelingen, cup cakes maken en diverse outdoor activiteiten in de samenwerking met lokale ondernemers.

De gasten uit binnen- en buitenland hebben het park omarmd bij de eerste introductie, de vele enthousiaste reacties spreken voor zich. Wel moet men nog even ‘wennen’ aan het duurzame karakter zoals het gebruik van de vloerverwarming, koken op inductie en het parkeerbeleid bij de woningen: 1 auto per woning. Op de uitgebreide parkeervoorziening buiten het park kan een tweede auto geparkeerd worden. Het team van Arjan, dat op wisseldagen bestaat uit 30-40 personen, is uitgebreid geïnstrueerd om ook hierin de gast in te begeleiden. Bij aankomst kan men rekenen op een ‘warm’ welkom met een traktatie in de lijn van het seizoen met natuurlijk…. een heerlijk streekproduct!