Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

04.07.2018

Welkom in Gouda

Fotografie: VVV Gouda

Heleen de Winter
Coördinator toeristische promotie gemeente Gouda

‘Al direct bij de opening van Landal De Reeuwijkse plassen is met veel enthousiasme van beide kanten een goede samenwerking tussen Goudse ondernemers en het park tot stand gekomen. Bij de opening in december 2016 heeft een groot aantal Goudse partijen zich gezamenlijk gepresenteerd aan de huiseigenaren en inmiddels zijn velen deelnemer aan de Parkpas. Deze kortingspas kan door iedere gast voor een klein bedrag worden aangeschaft en biedt naast inspiratie om eropuit te gaan financiële voordelen bij de diverse aangesloten ondernemers en initiatieven. De Parkpas wordt vanaf januari 2019 zelfs gratis aan de parkgasten verstrekt.

Het park is een verrijking van het aanbod aan accommodaties in de omgeving van Gouda en daarmee worden ook weer nieuwe doelgroepen aangeboord, zoals families. De hoge bezettingsgraad op het park geeft wel aan hoe succesvol Landal De Reeuwijkse Plassen is. Dat is wel logisch: want wie wil er nu niet bij het water, dichtbij steden, goed bereikbaar overnachten op deze mooie plek?

Vrijwel iedereen die op het park overnacht, brengt wel een bezoek aan Gouda. De kaasmarkt is een favoriet uitje en daar wordt direct bij inchecken al naar gevraagd. De Welkom in Gouda brochure van VVV Gouda wordt uitgereikt aan de parkgasten die inchecken, zodat men direct kan zien wat de mooie stad te bieden heeft. En dat is heel wat meer dan kaas en kaasmarkt!

We zijn heel blij met de goede samenwerking en verwachten veel van de uitbreiding van het park. Bij VVV Gouda in de Goudse Waag is het aantal bezoekers in 2017 sterk toegenomen en daar heeft de opening van het park zeker aan toe bijgedragen. Bij de balie van de VVV worden iedere keer bezoekersrecords verbroken. We zien veel gasten uit Nederland, België en Duitsland en laat dat nu precies ook de belangrijkste herkomstlanden zijn van de bezoekers aan Landal De Reeuwijkse Plassen.

Ook hebben we een perfecte samenwerking met de pr afdeling van Landal Nederland en Duitsland: journalisten en bloggers hebben al meerdere malen in het park overnacht en wij organiseren vervolgens voor deze pers een aantrekkelijk programma in Gouda, passend bij het lezerspubliek. Op die manier komt zowel het park als het mooie historische Gouda weer in de publiciteit. En daarmee kunnen we weer meer bezoekers naar het park en de stad halen.

We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking en verwelkomen graag alle parkbezoekers in kaasstad Gouda.’