Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

16.05.2016

Start bouw voorzieningengebouw

Op 13 mei vond de start bouw handeling plaats van de centrumvoorzieningen in ParqGreen. Het was een prachtige dag met nieuwsfeiten over het duurzame gebouw en de recreatieve mogelijkheden op het park.

Op deze zonnige dag presenteerde GREEN de invulling van de faciliteiten bij ParqGreen aan de diverse genodigden. De kopers, diverse instanties en overheden, het projectteam en de pers waren uitgenodigd om deze handeling bij te wonen. Wethouder C. Oskam, tevens secretaris van de Groenalliantie Midden-Holland, verrichtte samen met Aart Jan Verdoold, directeur van GREEN en René de Jong, eigenaar van het naastgelegen Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout, de startbouwhandeling door middel van de onthulling van een groot projectbord aan de zijde van de Reeuwijkse Houtwal.

Het bord informeert vanaf 13 mei passanten en bezoekers en geeft een totaalbeeld van de faciliteiten die een fijne dag aan de plassen waarborgen. De invulling van de diverse functies wordt waargenomen door lokale ondernemers die een meerwaarde kunnen leveren voor het parq. De insteek is daarbij duurzaam genieten in de breedste zin van het woord.