Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

18.12.2014

Samenwerking ParqGreen en Bribus

ParqGreen en Bribus - Eenzelfde visie op duurzaamheid.


Aan de Reeuwijkse Plassen verrijzen 271 exclusieve recreatiewoningen, allen voorzien van een Bribus Eco keuken. Vastgoedorganisatie GREEN realiseert met ParqGreen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en –villa’s. ParqGreen hanteert duurzaamheid als sleutelwoord en dat is in elk detail van het park terug te zien. Bart Witzier, verkoop en marketing, vertelt over de samenwerking met Bribus gedurende dit unieke project.

“Wij geloven dat het investeren in duurzaamheid, de natuur en rendement een zeer lange termijn investering is. Bij de realisatie van het park houden we hier in alle opzichten rekening mee: iedere woning is energiezuinig en kan energieneutraal opgeleverd worden, we creëren 30 procent meer water in het gebied met ruim 6 kilometer rietoevers, optimaliseren het leefgebied voor plant- en diersoorten en kiezen heel bewust voor alle gebruikte materialen. Bovendien investeren we in duurzame relaties” legt Bart Witzier uit. “Wij hebben met Bribus en de Eco keuken dan ook een voltreffer te pakken.”

Alle neuzen dezelfde kant op
“Met samenwerkingspartners Landal Greenparks, Oudenteak interiors en GREEN bezochten we de showroom van Bribus. Dat we dit samen doen, vinden we belangrijk. We stemmen alle producten materiaal- en kleurtechnisch op elkaar af. Naast dat de Eco keuken qua materiaal volledig aansluit op het concept van ParqGreen, zagen we meerdere voordelen in een samenwerking. Bribus is een familiebedrijf met een sterk Nederlands product, wat ook iets zegt over de werkgelegenheid. De fabriek en de productie in Dinxperlo zorgen voor korte lijnen en continuïteit in de samenwerking. Na dit eerste bezoek stonden alle neuzen dezelfde kant op en zochten we meteen onze Eco keukens uit.”

Een gezamenlijke uitdaging
“De realisatie van het modelwoningenpark vond in de zomervakantie van 2014 plaats. Ook de keukens moesten toen geplaatst worden. De monteurs van Bribus werkten in de vakantieperiode door. Samen met accountmanager Pieter Hartman onderstreepten we de importantie”, vertelt Bart Witzier.

“De vanzelfsprekendheid dat het ‘gewoon moet gebeuren’ is een heel mooi gegeven dat de samenwerking kracht geeft. Je gaat gezamenlijk de uitdaging aan. Deze servicegerichtheid verwachtte ik niet van een organisatie achter een relatief ‘simpel’ product als een keuken.”

Geen eenmalige deal
Als het aan Bart Witzier ligt, is ParqGreen niet het enige project waarin GREEN en Bribus de samenwerking opzoeken. “De basis is nu gelegd en de sterke punten bieden vertrouwen. Als twee familiebedrijven willen we in deze tijd nog veel meer met elkaar doen. Je zoekt elkaar op en versterkt elkaar. Wij zien zeker mogelijkheden om zo’n zelfde verkooptraject van keukens als voor ParqGreen, ook toe te passen bij woningcorporatie partners of onze partners in de zorgsector.” 

Een keuken in stijl van het park
Bribus biedt voor elk type woning een ruim aanbod aan designopties voor de keuken, geheel passend bij de stijl van de woning. In het modelwoningenpark zijn alle mogelijkheden te zien. Uit het keuzepakket afwerking kiest de koper uit 3 frontkleuren, 3 composiet werkbladkleuren en 3 handgrepen.

Bezoek eens de website van Bribus, klik hier.