Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

20.11.2017

Persbericht: GREEN start verkoop nieuwe fase Landal De Reeuwijkse Plassen

GREEN ontwikkelde in samenwerking met Kolpa Architecten voor de volgende fases van ParqGreen Reeuwijkse Plassen een gevarieerd aanbod van woningen. Het nieuwe aanbod, dat ontwikkeld is in lijn met de bestaande luxe kwaliteit, is bij aanvang van de verkoop in oktober enthousiast ontvangen door bestaande en nieuwe investeerders. De duurzaamheid en luxe van ParqGreen is daarbij een belangrijk aspect.

De volgende fases
De typen woningen in de volgende fases van het park, bestaande uit totaal 138 woningen, zijn net als in de eerste fase extra duurzaam ontwikkeld. Nieuwe afgeleide ontwerpen en diverse gevarieerde kleurstellingen van gevels en daken bieden een passende toegevoegde waarde ten aanzien van de differentiatie in het park. Inspelend op de vraag vanuit de markt van investeerders en huurders beschikken de grotere typen vanaf 6-persoons luxe tot 20-persoons comfort bovendien over een luxe uitbouw aan één zijde van de woning. Deze uitbouw biedt ruimte aan een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. De volgende fases worden in verschillende deelfases verkocht met reden. Het belang van een snelle bouwstart is groot in verband met de vraag vanuit Landal GreenParks naar extra recreatiewoningen voor het populaire recreatiepark.

Het meest duurzame recreatiepark van Nederland
ParqGreen heeft vanaf het moment van opening haar eigen elektriciteitsnetwerk met een toestemming voor decentrale duurzame elektriciteitsopwekking, waarmee overcapaciteit benut kan worden. Bovendien zijn er diverse andere maatregelen getroffen, zoals het toevoegen van warmtepompen aan alle woningen, 600 m2 zonnepanelen op het dak van de centrumvoorzieningen, de toepassing van duurzame materialen én de aanleg van 6.500 meter rietoevers. Dit heeft geresulteerd in een Green Key Gold certificering. Bovendien is het luxe park op dit moment het meest duurzame recreatiepark van Nederland.

De Parkpas
Landal GreenParks ziet al langer dat de gast anders is gaan recreëren. Men wil eropuit en niet slechts alleen vermaakt worden op het park. Om in te spelen op deze ontwikkeling is er door ontwikkelaar GREEN reeds in het voortraject gesproken met gemeenten en lokale ondernemers om hen te informeren en overtuigen van het belang van een goede samenwerking. Dit heeft met ca. 125.000 gastenovernachtingen op jaarbasis geresulteerd in een uitstekende impuls voor het Groene Hart en positieve reviews van de gasten. Deze lokaalregionale samenwerking vindt op korte termijn een vervolg in de realisatie van een zogenaamde ‘Parkpas’. Het doel van de pas is om de klant op een eigentijdse manier kennis te laten maken met een combinatie van bijzondere fiets- en wandelroutes, horecagelegenheden, bezienswaardigheden, streekproducten, attracties en een gevarieerd winkelaanbod in de regio. Lokale/regionale ondernemers die willen deelnemen aan deze Parkpas voor de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen worden uitgenodigd te reageren naar info@parqgreen.nl.