Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

17.11.2015

Landal GreenParks 10 jaar partner van Natuurmonumenten

Landal GreenParks schenkt 1.000 bomen voor het nieuw aan te planten Parkbos de Haar van Natuurmonumenten bij Haarzuilens (Utrecht). De eerste 76 bomen, één voor elk park, werden vrijdag jl. geplant door collega’s van Landal. Daarmee werd ook het 10-jarig partnership met Natuurmonumenten symbolisch bekrachtigd.  
 

Landal GreenParks steunt intiatief Natuurmonumenten

Landal GreenParks steunt het initiatief van Natuurmonumenten van harte. De 1.000 bomen die het bedrijf schenkt worden door middel van diverse acties aan gasten, medewerkers en bungaloweigenaren weggegeven.  
 

Sterk verbonden met de natuur

“Onze parken liggen midden in de natuur en dichtbij prachtige natuurgebieden. Wij voelen ons sterk verbonden met de natuur en zijn ons ervan bewust dat dit een schaars goed is. We willen graag dat onze kinderen en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze mooie natuur. Met deze actie van Natuurmonumenten onderstrepen we dat natuur en recreatie goed samengaan,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.
 

Duurzaamheid ParqGreen

Bij de ontwikkeling van ParqGreen staat natuur en recreatie centraal. Wist u dat ParqGreen al voor de de opening Green Key gecertificeerd is. Deze certificering betreft een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche waarbij hoge eisen gesteld worden aan vele aspecten van duurzaamheid en milieu beheersing in de bedrijfsvoering.
 

Impressiefilm Boomplantdag Natuurmonumenten 2015