Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

15.01.2018

GREEN start bouw vervolgfase Landal De Reeuwijkse Plassen

GREEN en De Vries en Verburg Bouw B.V. tekenden op donderdag 11 januari het contract voor de nieuwe bouwfase van Landal De Reeuwijkse Plassen. De Vries en Verburg gaat na een succesvol traject in de eerste fase, ook de bouw van de vervolgfase van het inmiddels druk bezochte recreatiepark voor haar rekening nemen.

GREEN ontwikkelde in samenwerking met Kolpa Architecten voor ParqGreen opnieuw een gevarieerd aanbod van waterwoningen. Het nieuwe aanbod, dat ontwikkeld is in lijn met de bestaande luxe kwaliteit, is enthousiast ontvangen door bestaande en nieuwe investeerders. Samen met de vraag vanuit Landal De Reeuwijkse Plassen naar extra aanbod van woningen voor de verhuur, een reden te meer om te werken aan een spoedige uitbreiding. In maart 2018 zal er dan ook gestart worden met de bouw.

De waterwoningen in de volgende fase van het park, bestaande uit totaal 138 woningen, zijn duurzaam ontwikkeld. De nieuwe afgeleide ontwerpen en diverse gevarieerde kleurstellingen van gevels en daken bieden daarbij een passende toegevoegde waarde ten aanzien van de differentiatie in het park. Inspelend op de vraag vanuit de markt van investeerders en huurders beschikken de grotere typen over een luxe uitbouw aan één zijde van de woning. Deze uitbouw biedt ruimte aan een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Op de foto v.l.n.r. Aart Jan Verdoold (algemeen directeur GREEN), Marco Dekker (commercieel directeur De Vries Verburg Bouw B.V.) en Henk Aantjes (algemeen directeur De Vries Verburg Bouw B.V.)