Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

16.12.2019

GREEN Levert laatste fase ParqGreen Reeuwijkse Plassen op

GREEN Levert laatste fase ParqGreen Reeuwijkse Plassen op

ParqGreen Reeuwijkse Plassen is voltooid! 
Op zaterdag 14 december werd de allerlaatste woning feestelijk opgeleverd. Wethouder Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verrichtte samen met de kopers en de directie van GREEN de opleveringshandeling. Het park bestaat nu uit 283 luxe waterlodges, -woningen en –villa’s verdeeld over diverse verschillende types variërend van 2-persoons tot 20-persoons recreatiewoningen. Deze liggen allen aan de watergangen van het typische Hollandse slagenlandschap. 
 

Het project startte in 2014 met de bouw van de eerste 145 woningen en is nu voltooid met de laatste 52 woningen. Onder de naam “Landal De Reeuwijkse Plassen” is het park vanaf de dag van opening beschikbaar voor parkgasten. Slechts 2% van de woningen wordt voor eigen gebruik benut, alle overige woningen worden verhuurd en de eigenaren genieten een uitstekend rendement. De verhuur wordt verzorgt door Landal GreenParks en de gemiddelde bezettingsgraad is hoger dan 90%! Deze kerstvakantie zijn voor het eerst alle woningen beschikbaar – en verhuurd - en mag het park vele gasten verwelkomen. Komend jaar zal parkmanager Arjan van Esveld met zijn team meer dan 300.000 overnachtingen verzorgen. 
 

De laatste fase behelst een bijzonder aanbod; 
Een eiland met kindvriendelijke woningen die geheel gericht zijn op ouders met jong kinderen. Doordat dit deel auto vrij is en de toegang tot het water is afgeschermd kunnen ouders en kinderen onbezorgd genieten. 
En voor de levensgenieters is er nu ook een speciaal aanbod van Extra Luxe Wellness woningen op fantastische plaatsen in het park met maximale privacy. Deze woningen zijn voorzien van een extra luxe interieur compleet met sauna, whirlpool, terras met relaxbedden en zelfs een Green Egg voor de gourmets onder ons.