Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

28.08.2015

GREEN gestart met bouw van Landal De Reeuwijkse Plassen

In het voorjaar van 2015 is reeds een start gemaakt met de infrastructuur van ParqGreen Reeuwijkse Plassen en medio juni 2015 werd gestart met de bouw van de eerste vakantiewoningen. De planning is dat de totaal 129 waterlodges, -woningen en –villa’s uit fase 1 én het luxe voorzieningengebouw in de zomer van 2016 opgeleverd worden.

De 129 woningen (fase 1) in het park worden na de opening onder de naam ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’ verhuurd en de duurzaamheid is verzekerd doordat de exploitatie zal plaatsvinden onder het Green Key Gold label. In het 3e kwartaal van 2016 zal Landal haar eerste gasten in het park verwelkomen. De bouw van fase 2 en 3 vindt aansluitend plaats. Deze extra 142 waterwoningen en –villa’s vormen een aanvulling op het dan al operationele luxe recreatiepark in het Groene hart van de Randstad. De bouw van het totale project wordt door Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V. uit Stolwijk uitgevoerd.

Het nieuwe park is een plek waar mensen zich thuis voelen. Waar de drukte van alledag plaats maakt voor de rust en het avontuur van het buitenleven. Waar de natuur voelbaar dichtbij is. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in de luxe waterlodges, -woningen en –villa’s. Bovendien vormt het park een unieke plaats om te ontspannen, elk moment van het jaar. Alle waterwoningen in het park hebben een eigen vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen, men kan zwemmen in natuurwater en in het overdekte parkzwembad en de directe omgeving biedt alle mogelijkheden voor een actieve vakantie. De steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en diverse recreatieparken en pittoreske plaatsen bevinden zich op korte reisafstand van het park dankzij de centrale ligging aan de A12.

ParqGreen Reeuwijkse Plassen is een project van GREEN Reeuwijkse Hout B.V.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen.