Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

28.12.2015

Eigen elektriciteitsnetwerk voor ParqGreen

Op 16 december 2015 heeft de Minister van Economische Zaken positief gereageerd op de aanvraag van de VvE van ParqGreen Reeuwijkse Plassen voor toekenning van de experiment status voor decentrale duurzame elektriciteitsopwekking.
 

Met toekenning van de experiment status kan GREEN haar duurzame ambities voor het park optimaal realiseren, een uniek gegeven voor een recreatiepark in Nederland. Het park krijgt haar eigen elektriciteitsnetwerk, zodat overcapaciteit benut kan worden. De diverse maatregelen zoals verwarming middels warmtepompen, zonnepanelen, toepassing van duurzaam en gerecycled hout (FSC hout en gerecycled teakhout), de aanleg van rietoevers in combinatie met een eigen elektriciteitsnetwerk maken van ParqGreen het meest vooraanstaande duurzame recreatiepark van Nederland. Een feit dat mede dankzij deze ontheffing bovendien ook nog eens kostenbesparend werkt voor de eigenaar/belegger.


ParqGreen wordt na de opening onder de naam ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’ verhuurd en de exploitatie vindt reeds bij aanvang plaats onder het Green Key Gold Label. In het 4e kwartaal van 2016 zal Landal haar eerste gasten in het park verwelkomen. Deelfase 1, totaal 130 woningen en het voorzieningengebouw zijn dan gereed. De bouw van fase 2 en 3 vindt aansluitend plaats. Deze extra 142 waterwoningen en –villa’s vormen een aanvulling op het dan al operationele luxe en bovenal duurzame recreatiepark in het Groene hart van de Randstad.
 

Persbericht

Klik hier om het volledige persbericht te downloaden.