Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

16.05.2016

De voorzieningen van ParqGreen Reeuwijkse Plassen

De gezellige haven met terrassen en het zwembad
 ...met riant uitzicht over het water.


Het park beschikt straks over een prachtige haven, waar de huurboten en de boten van passanten aangemeerd liggen. Het centrumvoorzieningengebouw voorziet in een eigen verwarmd zwembad van 30 meter lang met een riant uitzicht over het water. 


Koffiebar, ijssalon en vergaderfaciliteiten
 Lokale ondernemer René de Jong


In het voorzieningengebouw vestigt lokale ondernemer René de Jong zich met een koffiebar en ijssalon. Hij is tevens eigenaar van het naastgelegen Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout. Er wordt een trendy koffiebar gerealiseerd met een koffie waar men voor omrijdt en een ijssalon die zich gaat onderscheiden met verrassende ijssoorten van hoge kwaliteit. Voor de ondernemers in de regio en gasten van het park worden ook representatieve vergaderfaciliteiten aangeboden.   De streekwinkel
Koop hier de lekkerste producten uit de streek


De lokale eigenaar van de Jumbo, de heer Jim Koster realiseert een parkwinkel met volop aandacht voor de producten uit de streek. Het wordt een feest om hier te winkelen en zo een picknickmand te verzamelen voor een fijne dag op de Reeuwijkse Plassen!   


Verhuur van fietsen, boten en kano's
 met een fijne (water)sportshop in het voorzieningengebouw...


De boot-, fiets- en kanoverhuur wordt gerealiseerd door een lokale partij. In de gezellige haven zullen de huurboten al aangemeerd liggen voor de gasten. Het voorzieningengebouw beschikt bovendien straks over een shop voor de aanschaf van zwem- en (water)sportkleding en een ruime voorraad kano’s en fietsen voor de verhuur. De mogelijkheden voor een verkenning van de streek zijn hiermee divers. Alle faciliteiten kunnen tijdens een verblijf op het park in de shop gereserveerd worden.Een eigen speeleiland voor de kinderen!
 Natuurspeeleiland de Veenkolonie


Wie wil hier niet spelen? Wat een avontuur, klimmen en klauteren, springen over de stenen en allemaal in een natuurlijke omgeving op je eigen eiland met speeltoestellen, speelhutten, glijbanen en klimbomen….Kompan ontwikkelde voor ParqGreen een prachtige invulling van het speeleiland met verantwoorde speeltoestellen in een natuurlijke setting. Natuurspeeleiland de Veenkolonie biedt een meerwaarde voor het gezin met kinderen en een prachtige kennismaking met de natuur.