Inloggen bij Parq Green

Log in om deze pagina te bekijken.

Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Maak een account aan om alle pagina's te kunnen bekijken.

Account aanmaken ›
Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Account verwijderen

Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Typ uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op verwijderen.

Let op: Wij kunnen uw account niet meer terughalen nadat u op verwijderen heeft geklikt.

10.05.2019

Belegger aan het woord

‘Wij hebben gekozen voor enkele woningen type Vlist 4L in de tweede fase van het park en konden in april de eigen woningen testen tijdens het eigenarenweekend. Fijn om zelf te ervaren hoe de beleving is in onze luxe vakantiewoningen!’ Het echtpaar overnachtte in de eigen woning en nodigde ook vrienden uit om in het weekend de nieuwe aanschaf te komen bekijken, ‘een echte aanrader!’ schetsen zij. De vrienden gaven een goede referentie over de woning. De luxe van een zonnehemel, sauna, de haardkachel, het luxe interieur, een wijntje op de steiger, waren zaken die verrassend genoeg ook voor de jong volwassen gasten een ware beleving vormden. ‘Een directe bevestiging voor ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt en dat is prettig.’

Rendementscijfers van twee jaar ParqGreen Reeuwijkse Plassen, de centrale ligging en de solide basis zoals de familie Zeeman vormden referenties voor het echtpaar om tot koop over te gaan. Bovendien spraken zij tijdens het aankooptraject mensen die ook een woning aangekocht hebben in ParqGreen in de eerste fase. Die waren zeer te spreken over het park, de rendementen, de parkmanager en de uitstekende organisatie in de VvE en CV, allen belangrijke aspecten voor een dergelijk grote aanschaf. ‘Daarbij is de waterrijke omgeving uniek’, schetsen zij, ‘je wordt als het ware bij de woning direct in het water getrokken. Voeg daarbij de luxe van de interieurs dan heb je een park waar mensen echt kunnen genieten’.

De tweede fase van het park onderscheidt zich van de eerste fase. ‘Dit sprak ons zeker aan’, vervolgt het echtpaar. ‘De nieuwe typen woningen, wisselende kleurstellingen, de grote waterpartij in het centrum van de ontwikkeling en een doorkijk naar de derde fase geeft een mooie differentiatie. Het thematisch aanbod in de derde fase zoals het Kindereiland en de extra luxe woningen geven een mooi wisselend beeld van de omgeving. Dit heeft een goede toegevoegde waarde voor de vakantiesfeer in het park.’

Op basis van de rendementscijfers van voorgaande jaren kon een bewuste keuze voor het gewenste type gemaakt worden. Mede omdat de woningen ook puur voor de belegging zijn aangekocht. ‘De woningen zijn niet goedkoop, maar rendementen zijn goed en je hebt ook echt alles’, vervolgt het echtpaar. ‘Comfortabel meubilair, een luxe keuken, TV op alle slaapkamers, een fijn zwembad, uitstekende restaurants op het park, een uitgebreide speelzolder voor de kinderen en alle mogelijkheden om eropuit te gaan. Passend voor de toekomstige bezoekers. De luxe woningen in een hoger prijssegment trekken ook een bepaalde doelgroep aan, zoals ook merkbaar is in de eerste fase. Zij gaan heerlijk dineren, de grote steden bezoeken en genieten van de uitgebreide mogelijkheden van het park en haar omgeving, waarbij men met minder weer kan kiezen voor een leuke trip naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam. De nieuwe vorm van recreëren’, schetsen zij. ‘Eropuit gaan en daarna thuiskomen in een vakantiewoning waar je het zelfs beter kunt hebben dan thuis’.


Een particuliere belegger, regio Amsterdam

Fase II opgeleverd en in verhuur genomen
De 86 woningen in de tweede fase zijn opgeleverd en direct in de verhuur opgenomen!
In deze fase zijn nog slechts negen woningen beschikbaar! U bent hiermee in staat om direct rendement te genieten over uw investering!
 

  • Rendementen van 5-8% netto gerealiseerd
  • Gemiddelde bezettingsgraad van 92%
  • Luxe woningen beschikken standaard over een haard


bekijk het aanbod ›


Extra lange verkoopdag
Zaterdag 18 mei van 11.00 - 16.00 uur
Zondag 26 mei van 11.00 - 16.00 uur

Adres:
Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk
(navigatie: Reeuwijkse Houtwal)


Vakantiemakelaar
088 184 55 55

sales@vakantiemakelaar.nl


Dupree Makelaars
0182 39 42 00

info@parqgreen.nl